Klient historier

Jeg har over en årrække gået hos Ana Maria på trods af, at jeg bor i København. Jeg har modtaget behandling i forbindelse med skulderproblemer, løberknæ samt spændinger i nakken. Hun er utrolig dygtig og hurtig til at identificere problemet, hvilket gør hendes behandlinger effektive! Jeg giver mine varmeste anbefalinger.
Marie
København
Jeg har gået ved Ana Maria i en del år. Det startede med at hun hjælp min søn på 1 år med mave problemer. Så måtte jeg også prøve og hun gjorde at min 3 graviditet blev til at holde ud. Jeg led frygteligt af kvalme og opkast, og ondt i kroppen, og det hjalp hun med blev formindsket. Jeg går nu ved Ana Maria jævnligt, da jeg føler at jeg får en balance i kroppen bagefter, og hun er lydhør for når man har et specifikt problem, og forsøger altid at afhjælpe hvis det kan lade sig gøre.
Irene
Efter længere tids ønske om familieforøgelse - og derved også fertilitetsbehandling - hørte jeg om Ana Maria! Jeg er overbevist om, at netop hendes viden, teknik og erfaring omkring problematikken er medvirkende til, at jeg idag har 2 skønne børn! Kæmpe anbefalinger herfra!
Nathalie
2015 & 2018
AM har gennem en årrække behandlet mig med en kombination af zoneterapi og akupunktur for psoriasis og psoriasisgigt. Først reducerede hun mine psoriasis-udslæt, og jeg har været næsten fri for udslæt og kløe gennem flere år. Derudover har hun lindret smerter og stivhed specielt i muskler, så jeg på trods af gigten har en rimelig velfungerende krop.
Helle
Ribe
Jeg får zoneterapi ,massage samt akupunktur hos Ana Maria Lange. Det giver ro i kroppen samt efterfølgende mere energi i min hverdag. Effekten mærkes hurtig . Kan varmt anbefales.
Pia
Bramming
Jeg hedder Jesper (45år) og har fået behandlinger jævnligt hos Ana Maria pga slidtage i lænden og iskassmerter. Jeg er håndværker og sommetider har jeg også fået akupunktur pga smerter i skulderen og albuen. Jeg vil gerne anfale hendes behandlinger og nålene vænner man sig til når man ved at det dur. Bedste anbefalinger.
Jesper
Ribe
Meget kompetent og professionel akupunktør og zoneterapeutbehandling med god afdækning og fuld forståelse af tidl. skader. Kan meget anbefales både som behandling af pludselig opståede skader og kroniske lidelser.
Peter
Syddjurs - Mols