Zoneterapi

Hvad er Zoneterapi?

Zoneterapibehandlingen foregår ved trykmassage på føddernes under- og overside. Gennem de enkelte reflekszoners ømhedsgrad, hudens tilstand, m.m. danner jeg et billede af ubalancens karakter, placering og styrke. Behandlingen tilrettelægges herefter. Gennem behandlingen påvirkes de dele af kroppen, der ikke fungerer optimalt, og kroppen kommer igen i balance.
 

Hvad kan Zoneterapi hjælpe på?

 
  • Luftvejssygdomme (lKOL, astma)
  • Betændelsestilstande f.eks bihule-, blære-
  • Fordøjelsesproblemer som forstoppelse, tarmluft mm
  • Styrke immunforsvar
  • Spændingshovedpine, migræne
  • Menstruationssmerter
  • Gener i forbindelse med overgangsalderen som F.eks. hedeture
  • Stress
  • Muskelsmerter (tennisalbue, musearm, nakke, skulder og iskias)
Jeg supplere ofte min zoneterapibehandling med akupunktur.
 

Tilskud til zoneterapi

Det er muligt at få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark til zoneterapibehandling. Patienten skal have en lægelig diagnose inden behandlingen. Mange sundhedsforsikringer giver også tilskud til zoneterapi. Jeg er RAB registreret (Registreret alternativ behandler)

Klient historier

Jeg har over en årrække gået hos Ana Maria på trods af, at jeg bor i København. Jeg har modtaget behandling i forbindelse med skulderproblemer, løberknæ samt spændinger i nakken. Hun er utrolig dygtig og hurtig til at identificere problemet, hvilket gør hendes behandlinger effektive! Jeg giver mine varmeste anbefalinger.
Marie
København
Jeg har gået ved Ana Maria i en del år. Det startede med at hun hjælp min søn på 1 år med mave problemer. Så måtte jeg også prøve og hun gjorde at min 3 graviditet blev til at holde ud. Jeg led frygteligt af kvalme og opkast, og ondt i kroppen, og det hjalp hun med blev formindsket. Jeg går nu ved Ana Maria jævnligt, da jeg føler at jeg får en balance i kroppen bagefter, og hun er lydhør for når man har et specifikt problem, og forsøger altid at afhjælpe hvis det kan lade sig gøre.
Irene
Efter længere tids ønske om familieforøgelse - og derved også fertilitetsbehandling - hørte jeg om Ana Maria! Jeg er overbevist om, at netop hendes viden, teknik og erfaring omkring problematikken er medvirkende til, at jeg idag har 2 skønne børn! Kæmpe anbefalinger herfra!
Nathalie
2015 & 2018