Om

Ana Maria Lange

Mit navn er Ana Maria Lange, og jeg er RAB-godkendt zoneterapeut/akupunktør. Jeg er flyttet til Aarhus og har derfor valgt at flytte den klinik, som jeg har haft i 20 år i Ribe til L.A Rings Vej i Højbjerg. Min interesse for alternativ behandling opstod, da jeg på min egen krop mærkede ubalance for mange år siden.
 
Jeg blev uddannet for 24 år siden og har efterfølgende løbende taget flere efteruddannelser i forbindelse med alternativ behandling. Mine behandlinger er ofte en kombination af f.eks. zoneterapi, akupunktur og massage.
Efteruddannelsen har bl.a. foregået i Kina ad 2 omgange, i hhv. Nanjing og Beijing. Jeg er RAB-godkendt, hvilket kan betyde, at du kan få tilskud fra Sygesikring DANMARK og fra mange sundhedsforsikringer. Som en selvfølge har jeg tavshedspligt.
 
Jeg har ikke et online bookingsystem, fordi en samtale inden behandling afklarer, hvorvidt jeg kan afhjælpe problemet og samtidig kan vi få afstemt forventninger. Du er altid velkommen til at ringe og stille spørgsmål på mit mobilnr.: 40528230 efter kl. 18 på hverdage. Når jeg behandler, besvarer jeg ikke telefonen, da det forstyrrer mit fokus – så læg endelig en besked på min telefonsvarer.
 
Jeg glæder mig til at høre fra dig.