Massage

Hvad er massage?

Massage er påvirkning af kroppen ved hjælp af strygning, tryk, ryk og stræk. Massage stimulerer blodcirkulation i kroppen og får fjernet affaldsstofferne ved hjælp af dit lymfesystem. Blodcikulationen transpoterer nærigsstoffer og ilt ud til kroppens celler.
 

Hvordan kan massage hjælpe dig? 

Massage afhjælper muskelspændinger og smerter og kan øge ledbevægelse. 
 
Derudover giver massagen en afslappet følelse i kroppen specielt hvis kroppen er stresset. Massage stimulerer blodcirkulation i kroppen og får fjernet affaldsstofferne ved hjælp af dit lymfesystem. Blodcikulationen transpoterer nærigsstoffer og ilt ud til kroppens celler.
 
Massage supplere jeg ofte med akupunktur.

Klient historier

Jeg har over en årrække gået hos Ana Maria på trods af, at jeg bor i København. Jeg har modtaget behandling i forbindelse med skulderproblemer, løberknæ samt spændinger i nakken. Hun er utrolig dygtig og hurtig til at identificere problemet, hvilket gør hendes behandlinger effektive! Jeg giver mine varmeste anbefalinger.
Marie
København
Jeg har gået ved Ana Maria i en del år. Det startede med at hun hjælp min søn på 1 år med mave problemer. Så måtte jeg også prøve og hun gjorde at min 3 graviditet blev til at holde ud. Jeg led frygteligt af kvalme og opkast, og ondt i kroppen, og det hjalp hun med blev formindsket. Jeg går nu ved Ana Maria jævnligt, da jeg føler at jeg får en balance i kroppen bagefter, og hun er lydhør for når man har et specifikt problem, og forsøger altid at afhjælpe hvis det kan lade sig gøre.
Irene
Efter længere tids ønske om familieforøgelse - og derved også fertilitetsbehandling - hørte jeg om Ana Maria! Jeg er overbevist om, at netop hendes viden, teknik og erfaring omkring problematikken er medvirkende til, at jeg idag har 2 skønne børn! Kæmpe anbefalinger herfra!
Nathalie
2015 & 2018